GAMBAR-GAMBAR PELAMIN SEPANJANG APRIL 2015

Aku demam teruk sebelum ni. Aku pun tak tau kenapa. Beberapa hari ni tumbang aku. Takkan lah Effect aku cabut gigi hari tu. Ish. Lemahnya aku kalau cenggitu. Aku rasa ni lebih kepada demam urat aku angkat batang pokok balak hari tu agaknya. Tak mungkin sebab cabut gigi tu. 

Elok jugak aku demam. Aku tak payah nak bebel panjang sangat dalam ni. Jom lah terus layan gambar-gambar pelamin yang aku dan Crew-Crew Issyaz Wedding pasang sepanjang bulan April 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELANGOR KUALA LUMPUR LEMBAH KLANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELANGOR KUALA LUMPUR LEMBAH KLANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELANGOR KUALA LUMPUR LEMBAH KLANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELANGOR KUALA LUMPUR LEMBAH KLANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

Pelamin pertama ni aku tak ingat kitorang pasang kat mana. Aku ni ada masalah ingatan. Short Term Memory macam kucing. Inilah nasib pencinta kucing macam aku ni. Pelamin ni nampak je Simple, tapi sebenarnya ia sangat rumit untuk dipasang.  Jadi, kalau kitorang pasang pelamin untuk korang, pastikan sediakan air Fresh Oren ye. Hahaha.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELANGOR KUALA LUMPUR LEMBAH KLANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELANGOR KUALA LUMPUR LEMBAH KLANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELANGOR KUALA LUMPUR LEMBAH KLANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELANGOR KUALA LUMPUR LEMBAH KLANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELANGOR KUALA LUMPUR LEMBAH KLANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

Pelamin ke dua ni pun aku tak ingat pasang kat mana. Hahaha. Dewan Guthrie Bukit Jelutong rasanya. Ini juga merupakan satu pelamin yang sangat rumit untuk dipasang. Tapi dengan kecekalan hati dan jugak keberkesanan keyakinan diri yang sangat tinggi dalam diri kitorang, kitorang berjaya menghasilkan satu seni yang sangat indah di mata-mata para pengantin. 

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELANGOR KUALA LUMPUR LEMBAH KLANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELANGOR KUALA LUMPUR LEMBAH KLANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELANGOR KUALA LUMPUR LEMBAH KLANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELANGOR KUALA LUMPUR LEMBAH KLANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

Pelamin ke tiga ni pulak kitorang pasang kat Batu 16 Rawang. Ni pelamin rumah. Majlis pengantin tak ada sanding tapi dorang tempah pelamin hanya untuk bergambar kenangan. Ok. Pelamin ni kitorang susun mengikut bentuk L sebab kitorang buat kat sudut. Walaupun ia kat sudut L, tapi tetap nampak elegan, kemas dan eksklusif. Tuan rumah dan pengantin suka, aku lagi lah suka. Hati ni berbunga-bunga macam dapat kapel dengan Elizabeth Tan woo.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELANGOR KUALA LUMPUR LEMBAH KLANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELANGOR KUALA LUMPUR LEMBAH KLANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELANGOR KUALA LUMPUR LEMBAH KLANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELANGOR KUALA LUMPUR LEMBAH KLANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELANGOR KUALA LUMPUR LEMBAH KLANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELANGOR KUALA LUMPUR LEMBAH KLANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

Pelamin yang ni aku ingat pasang kat mana. Kat Putrajaya. Dewan Sri Siantan Putrajaya. Pelamin kali ni memang Eksklusif sikit. Sebab pengantin nak Stage penuh dibalut dengan kain putih, Walkway yang nampak berSetail dan jugak Pintu Gerbang yang Boombastik. Kalau korang tengok dari gambar-gambar tu, dan masih tak berpuas hati.. aku tak tau nak komen apa. Mungkin tahap kecerewetan korang tu lebih daripada manusia normal agaknya. Mungkin korang kena tempah dengan butik-butik pelamin yang tawarkan harga rm20k ke atas untuk pelamin sahaja. Ini ibarat korang bayar untuk kereta Myvi tapi korang dapat kereta Vios tau. Bersyukurlah nak. 

Jadi cukuplah setengah je aku Up kan untuk entri kali ni. Kepada korang bakal pengantin yang masih lagi mencari-cari butik pelamin murah mampu milik tapi boombastik untuk majlis perkahwinan korang, korang bolehlah hubungi Issyaz Wedding di :-


Owh ye. Kalau korang juga mencari seorang Videographer untuk merakamkan detik-detik indah majlis gilang gemilang korang tu, bolehlah dapatkan perkhidmatan Videographer terbaik ini melalui aku. Aku akan perkenalkan korang dengan seorang Videographer Profesional yang mempunyai hasil tangan yang sangat-sangat berkualiti. Kenapa melalui aku? Kerana hanya melalui aku saja korang akan dapat nikmati harga diskaun yang menarik. Nampak tak gunanya blogger kacak ni? Contact aku di -

Whatsapp - 018 2930 680 (BONI KACAK)

Jom kita saksikan hasil-hasil video daripada Videographer tu. 






Apa macam? Aku berani jamin, korang akan puas hati dengan perkhidmatan Videographer ni. Jangan lupa untuk Contact Whatsapp aku ye. Contact untuk tempah Videographer je tau. Jangan Whatsapp untuk upah aku jadi teman lelaki ataupun suami separuh masa. Tapi kalau cun cam Elizabeth Tan, Fathiya, Neelofa, Izzara Aishah, Nora Danish atau Emma Maembong aku akan pertimbangkan semula. Hahaha. 

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELANGOR KUALA LUMPUR LEMBAH KLANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, Cepatlah baik dari demam yang makin melarat ni. Dan aku harap gusi aku pun sama. Cepatlah sembuh agar aku dapat makan sedap-sedap dengan penuh keyakinan.

2 comments.. read them below or add one

✿ Ina Ainaa ✿ ✿ Ina Ainaa ✿ 25 May, 2015
tengok pelamin lawa lawa macamni rasa tak sabar nak tunggu nasi minyak boni.. ehhh.. hehehe... cantik gubahan hasil titik peluh boni
AzzAMasturA AzzAMasturA 26 May, 2015
student price ada tak ? HAHA