Gambar-Gambar Pelamin Sepanjang Jun 2015

Dah lama blog aku ni krik-krik daripada gambar-gambar pelamin yang sangat indah dan cantik hasil tangan daripada aku dan jugak Crew Issyaz Wedding kan? Ada ke yang rindu nak tengok hasil-hasil tangan kitorang? Atau sebenarnya rindu nak tengok hasil tangan dari jejaka kacak pemasang pelamin yang budiman ni?

Sebenarnya, saja aku cutikan blog aku daripada kisah-kisah pelamin yang aku pasang demi menghormati kemuliaan Syawal ni.  Ok, hari ni aku akan pamerkan gambar-gambar yang aku dan Crew Issyaz Wedding pasang sepanjang bulan Jun 2015 yakni sebelum Ramadhan baru-baru ni.

Lokasi pemasangan pelamin tu jangan tanya aku. Sebab aku Totally tak ingat. Hahaha. Apa lagi sebelum Ramadhan tu, memang penuh jadual kitorang dengan tempahan pelamin ni. Betul jugak. Sapa yang nak bersanding bulan puasa kan? Kang tak pasal-pasal beribu-ribu orang kena angkut dengan van jenazah keliling pekan.

Ok, jangan buang masa lagi. Jom aku tunjukkan antara pelamin-pelamin yang kitorang pasang. Ni baru setengah. Setengah lagi aku pacak dalam lain artikel. Tunggu je.

Lokasi pertama


BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

Lokasi kedua

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

Lokasi ketiga

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

Ok, ni adalah sebahagian daripada gambar-gambar pelamin yang kitorang pasang sepanjang bulan Jun 2015. Ada lagi. Korang kena bersabar. Jangan gelojoh sangat. Pengantin pun tak disarankan untuk gelojoh, ini kan pulak korang kan.

Jadi kalau ada antara korang yang sedang mencari-cari pakej pelamin yang tak berapa mahal dan murah tetapi berkualiti tinggi, cantik dan terbaik, bolehlah hubungi Issyaz Wedding di :-


Pasti korang korang dan korang akan berpuas hati dengan hasil tangan kitorang yang semuanya masih lagi bujang tetapi sangat berketrampilan, berkemahiran tinggi, berkarisma, beriltizam dan jugak kacak.


BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, Apa-apa pun.. seperti yang selalu aku nasihatkan, persandingan ni bukan perkara yang wajib dan urusan perkahwinan. Jangan sampai bergolok bergadai semata-mata untuk berkahwin. Jangan susahkan diri di kemudian hari. Ikut pada kemampuan sendiri. 

3 comments.. read them below or add one

Mama Kembar 3 Mama Kembar 3 30 July, 2015
cantik! nampak elegen. tetiba trasa cam nak bersanding lagi skali ....ehehe
NurFatihah Che Daud NurFatihah Che Daud 01 August, 2015
Cantiknye....teringin plk nk bersanding...hehhehe