Gambar-Gambar Pelamin Sepanjang Jun 2015 Part 2

Kali ni aku nak sambung daripada entri yang sebelum ni. Kali ni aku hidangkan lagi dua pelamin yang aku dan Team Issyaz Wedding pasang sepanjang bulan Jun 2015.

Lokasi pertama

gambar-gambar pelamin terkini terbaru 2015, pakej pelamin murah 2015, pelamin issyaz wedding, butik pelamin murah di rawang selangor lembah klang dan kuala lumpur

gambar-gambar pelamin terkini terbaru 2015, pakej pelamin murah 2015, pelamin issyaz wedding, butik pelamin murah di rawang selangor lembah klang dan kuala lumpur

gambar-gambar pelamin terkini terbaru 2015, pakej pelamin murah 2015, pelamin issyaz wedding, butik pelamin murah di rawang selangor lembah klang dan kuala lumpur

gambar-gambar pelamin terkini terbaru 2015, pakej pelamin murah 2015, pelamin issyaz wedding, butik pelamin murah di rawang selangor lembah klang dan kuala lumpur

gambar-gambar pelamin terkini terbaru 2015, pakej pelamin murah 2015, pelamin issyaz wedding, butik pelamin murah di rawang selangor lembah klang dan kuala lumpur

Pelamin di lokasi pertama ni adalah pelamin yang agak Simple tapi sangat menarik dan menawan. Seolah-olah sang puteri raja yang amat jelita sedang menanti anak raja sekacak aku untuk menyelamatkannya daripada kurungan sang naga yang sangat hodoh, buruk dan kejam. Pendek cerita, Simple tapi cantik dan menarik.

Lokasi kedua


gambar-gambar pelamin terkini terbaru 2015, pakej pelamin murah 2015, pelamin issyaz wedding, butik pelamin murah di rawang selangor lembah klang dan kuala lumpur,

gambar-gambar pelamin terkini terbaru 2015, pakej pelamin murah 2015, pelamin issyaz wedding, butik pelamin murah di rawang selangor lembah klang dan kuala lumpur,

gambar-gambar pelamin terkini terbaru 2015, pakej pelamin murah 2015, pelamin issyaz wedding, butik pelamin murah di rawang selangor lembah klang dan kuala lumpur,

gambar-gambar pelamin terkini terbaru 2015, pakej pelamin murah 2015, pelamin issyaz wedding, butik pelamin murah di rawang selangor lembah klang dan kuala lumpur,

gambar-gambar pelamin terkini terbaru 2015, pakej pelamin murah 2015, pelamin issyaz wedding, butik pelamin murah di rawang selangor lembah klang dan kuala lumpur,

Pelamin di lokasi ke dua ni aku ingat aku pasang kat mana. Heh heh. Yang ni aku pasang kat Pulapol Jalan Semarak dan aku amat yakin sekali. Pelamin ni pula berkonsepkan sedikit ala-ala Garden dan jugak taman kayangan ciptaan halusinasi sang gadis purbakala. Pelamin ni tampak segar dan menawan dengan bunga-bunga yang mekar menjalar di sekeliling pelamin. Sangat cantik dan menawan. Istimewa buat pengantin-pengantin yang cintakan keindahan.

Jadi, teruskan membaca kisah pelamin daripada sang jejaka pemasang pelamin yang kacak lagi budiman ni ye kawan-kawan. Teruskan bersama dengan Boni Kacak untuk melihat lagi persembahan memukau daripada kami Team Issyaz Wedding.

Kepada bakal-bakal pengantin yang sedang mencari-cari pelamin yang istimewa buat majlis perkahwinan korang, boleh hubungi kami di :-




gambar-gambar pelamin terkini terbaru 2015, pakej pelamin murah 2015, pelamin issyaz wedding, butik pelamin murah di rawang selangor lembah klang dan kuala lumpur, Seperti biasa, aku akan nasihatkan agar korang lihat pada keupayaan diri korang. Jangan paksa diri korang untuk buat perkahwinan melebihi kemampuan korang. Jangan bergolok bergadai semata-mata untuk berkahwin. Tak perlu meminjam sana sini semata-mata untuk mendapatkan majlis persandingan yang Grand. Persandingan ni adat semata-mata. Dan perkahwinan seharusnya mudah. Jangan jadikan perkahwinan korang tu susah. Jika tak berkemampuan, buat yang wajib je pun dah cukup. Yang penting korang kahwin. 

1 comment... add one now