Pasang Pelamin Di Pantai Dalam 8 Ogos 2015

Sabtu lepas , aku dan Team Issyaz Wedding sekali lagi beraksi pasang pelamin di Pantai Dalam dengan kehadiran lima orang penonton yang diwakili oleh tuan rumah. Bangga tak terperi aku rasakan masa tu. Mana taknya. Kehebatan kitorang memasang pelamin dengan bersahaja dan Overacting tapi terkawal disaksikan oleh beberapa orang penonton. Ia merupakan satu penghargaan yang tak terhingga buat kitorang.

Pelamin yang kitorang buat ni kat bawah khemah. Betul-betul atas gelanggang futsal. Nasib baik gila aku tak datang. Kalau gila aku datang, maunya aku ajak budak-budak sana turun main futsal. Jadi, jangan buang masa. Jom tengok pelamin yang aku dan Team Issyaz Wedding pasang.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,
Sebagaimana kacaknya rupa paras aku, begitu jugalah indahnya pelamin ni.
BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,
Begitu tenang, suci dan terel sekali aku menacapkan selotep pada Red Carpet tu. Cukup indah ciptaan Allah pada hambaNYA yang sorang ni. 
BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,
Rekabentuk pelamin ni pada pandangan yang lebih dekat. Cukup indah dan bersetail tangan yang mengadunkannya. 
Jadi, kepada korang bakal-bakal pengantin yang berkemampuan dan mencari-cari pakej pelamin lengkap bolehlah hubungi kitorang di :-


Menarik lagi buat korang yang mencari Videographer untuk majlis perkahwinan korang, korang boleh dapatkan perkhidmatan seorang Videographer yang cukup berpengalaman. Apa yang istimewanya jika melalui aku? Hanya dengan melalui aku, korang akan dapat harga diskaun yang sangat menarik. Whatsapp aku di ;-

0182930680 - Boni The Ultimate Kacak

Jom kita tengok hasil-hasil tangan Videographer ni.



BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, Macam biasa... Nasihat aku.. Pada bakal-bakal pengantin. Utamakan yang wajib. Jika ada berlebihan duit tu, barulah fikir nak bersanding dan apa-apa lagi. Jangan utamakan adat sebab tu adalah sistem yang salah. 

2 comments.. read them below or add one

Yuliana Wahit Yuliana Wahit 13 August, 2015
wahhhh boni.. cantik sangat pelamin tuh..