Pelamin Issyaz Wedding Jun 2015

Ok, Last Episode dengan pelamin bulan Jun. Heh heh. Minggu depan dah mula dengan pelamin bulan baru. Lama jugak aku bercuti daripada pasang pelamin. Gilo apo? Bulan puasa nak pasang pelamin? Sapo kahwin masa Ramadhan? Hahaha.

Ok, pelamin yang ni berlokasi kat... err, aku tak ingat kat mana. Pelamin yang ni antara yang aku suka dan Enjoy pasang. Sebab apa? Sebab pelamin ni Backdrop dia warna hitam. Nampak ganas dan sangat elegan. Seiring dengan keganasan yang aku miliki ni.

Jom tengok pelamin yang kitorang pasang ni.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,
Nampak tak? Backdrop hitam. Nampak nakal dan ganas kan? 
BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,
Lampu ala-ala antik yang menambah dan menaikkan lagi seri pelamin ni. 
BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,
Gabungkan pulak dengan lampu ala-ala moden ni. Menjadikan lagi pelamin ni lebih bersetail.
BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

Kenapa aku suka kalau ada pelamin yang menggunakan backdrop hitam? Sebab ia menaikkan dan menonjolkan lagi pelamin untuk pengantin ni. Tak percaya cuba tengok dan rujuk balik gambar-gambar kat atas tu. Nak rujuk dengan bekas isteri pun boleh jugak. Terjalin balik cinta lama. Heh heh.

Jadi macam biasa, bakal-bakal pengantin yang sedang mencari butik pelamin untuk menempah pelamin, bolehlah Hire aku dan jugak Team Issyaz Wedding. Kami tak pernah menjanjikan bulan dan bintang, tapi kami menjamin kepuasan daripada Customer.. Feuww.. Macam pernah dengar ayat ni. Tapi di mana yaa.

Hubungi Issyaz Wedding di :-


BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, Macam biasa nasihat aku kepada bakal pengantin.. Utamakan yang wajib dulu. Pelamin-pelamin ni kalau memang ada Badget melebih-lebih takpe. Pelamin ni adat je. Jangan menyusahkan diri sendiri untuk kahwin. Jangan sampai berhutang semata-mata untuk ada pelamin. Ingat, lepas kahwin, lebih banyak dugaan-dugaan yang nak kena tempuhi. Bukan hanya nak bayar hutang je. Ingat ye semua. 

2 comments.. read them below or add one

ma ❥ ma ❥ 07 August, 2015
cantik permainan warna .
Eka Tikah Eka Tikah 07 August, 2015
cantiknyaaaaa. tapi mesti mahal ni. hehe.