Pelamin Tunang Leha Bukit Beruntung 14 Ogos 2015

Kali ni aku nak mempersembahkan pulak hasil pelamin tunang daripada Team Issyaz Wedding. Customer kali ni pulak datangnya dari Bukit Beruntung. Heh heh. Jiran aku tapi baru je kenal. Nampak benar aku ni jiran yang tak berguna. Hahaha. Takpe. Asalkan masih mengekalkan tahap kekacakan yang semaksimum mungkin.

Kali ni, pengantin mintak untuk kitorang pasang pelamin untuk majlis pertunangan dia dan pasangannya. Walaupun hanya pelamin tunang tapi kitorang tetap nak mengekalkan tahap kualiti, tahap momentum dan jugak tahap kecergasan kitorang agar Customer teruja melihat kehebatan lima orang anak muda yang sangat berwawasan dan beretika. Untuk menambah lagi Effect kehebatan kitorang tu, aku macam biasa akan menampilkan riak wajah seakan-akan remaja Korea.

Jom tengok hasil pelamin tunang Leha ni. Antara Customer yang memiliki keluarga yang sangat Sporting dan Humble walaupun rumah Banggelo.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TUNANG TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TUNANG TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TUNANG TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TUNANG TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TUNANG TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TUNANG TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TUNANG TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TUNANG TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TUNANG TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TUNANG TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TUNANG TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TUNANG TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TUNANG TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TUNANG TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

Pelamin tunang ni dihias indah dengan gubahan bunga yang memenuhi sudut belakang pasangan pengantin. Memang nampak cantik kalau pengantin bergambar kat pelamin ni. Akan buat sesiapa yang menyintai keindahan taman bunga untuk terus memandang pelamin ni dan mungkin jugak membuatkan beliau diserang angin ahmar tahap ketiga akibat terlalu teruja.

Jadi kepada bakal-bakal pengantin yang sedang mencari-cari pelamin, bolehlah hubungi Team Issyaz Wedding. Kitorang tak menjanjikan pelamin yang ada ekzos perang dan enjin turbo. Kitorang tak menjanjikan pelamin korang boleh berterbangan di udara, tapi kitorang menjanjikan kepuasan di hati korang.  InshaaAllah hasil pelamin daripada kitorang akan memuaskan hati korang. Hubungi Issyaz Wedding di :-


ATAU




BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TUNANG TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TUNANG TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, Macam biasa, nasihat aku.. Ikut kemampuan korang jikalau nak buat majlis perkahwinan. Jangan melebihi kemampuan korang sebab kahwin ni sepatutnya mudah, bukannya menyusahkan. Jangan sampai berhutang sana sini semata-mata untuk ada majlis perkahwinan yang gah. Jangan nanti lepas kahwin korang menanggung hutang sepanjang hidup. Ingat, utamakan yang wajib. Majlis persandingan semua ni hanya adat. Bukan wajib. Kalau ada belanja lebih dan memang terlebih-lebih, yang tu ikut korang lah nak buat majlis atau tak. 

3 comments.. read them below or add one

adzairdawati makdara adzairdawati makdara 01 September, 2015
wowww cantikkkkk very sweetttt pelamin tuu