Pasang Pelamin Di Sri Serendah 4 September 2015

Ok. Lepas beberapa entri yang amat serius daripada aku sebelum ni, aku kena pulak Blend dengan entri yang santai macam ni. Kali ni aku nak cerita pulak pasal pelamin yang aku pasang kat Sri Serendah ni.

Firstly, aku nak bagitau, tuan rumah dan pengantin ni... MEMANG MABELES!!!! SUPAA DUPAA SPORTING!! Udoh ler bagi minum, bagi makan pisang goreng, bagi air kotak, lepas tu bagi lagi pisang sesikat!!! Aku rasa macam nak menangis teresak-esak masa pasang pelamin tu. Terima kasih tuan rumah!!

Ok, jom tengok pelamin yang aku dan Team Issyaz Wedding pasang kat Sri Serendah ni.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

Pelamin kali ni adalah pelamin dalam rumah. Jadi, pelamin tu memang tak boleh nak besar sangat. Kalau besar, ia akan mencacatkan pelamin untuk pengantin ni. Bayangkan, kalau raksasa naik kereta kancil. Kan buruk dan huduh tu.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

Pelamin ni walaupun Simple, tapi ianya nampak sangat gah dan disukai oleh pengantin dan seisi rumah tersebut. Mungkin jugak kerana para pemasang pelamin ni terlalu hebat dan terel di mata dorang.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

Simple seperti yang dimahukan pengantin tetapi disebalik Kesimplean tu, nampak begitu menarik dan beraura pelamin ni.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

Tahniah diucapkan dari Boni Kacak dan jugak Team Issyaz Wedding untuk Yasmin dan jugak suami. Semoga berbahagia sampailah ke syurga.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015,

Mari sama-sama kita doakan kebahagiaan Yasmin dan juga suaminya. Honestly, pengantin dan jugak tuan rumah memang sangat-sangat baik. Jarang aku memuji kebaikan orang, tapi yang ni jujur aku cakap memang layak mendapat pujian ni. Kalau korang kenal dia ni, sila buat baik kepada dia dan jugak Family dia ye. Jangan sesekali menganiaya keluarga ni ye.

Okay, kepada bakal-bakal pengantin yang sedang mencari-cari lagi Wedding Planner untuk majlis korang tu, korang bolehlah hubungi Team Issyaz Wedding di :-



MENCARI VIDEOGRAPHER TERBAIK UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN??

Korang mencari perkhidmatan Videographer untuk majlis perkahwinan korang ataupun apa-apa majlis? Jangan segan-segan Whatsapp aku di 0182930680! 

Jom tengok hasil-hasil Videographer hebat ni. 






Kenapa melalui aku? Kenapa kena Whatsapp aku? Kerana hanya dengan melalui aku saja korang akan dapat harga diskaun yang menarik. Tunggu lagi? Video pun gempak! Harga pulak diskaun! Cepat Whatsapp sekarang 0182930680


BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERBARU 2015, GAMBAR-GAMBAR PELAMIN TERKINI 2015, PAKEJ PELAMIN MURAH 2015, Masakah goreng boleh tambah ajinomoto! Err.. ajinomoto tak elok untuk kesihatanlah!

2 comments.. read them below or add one

fairus fairus 30 September, 2015
Bila Boni nak pasang pelamin sendiri?
boni kacak boni kacak 30 September, 2015
fairus : doakan eden bro.. hahaha