Pelamin Adik Aku 31 Ogos 2015 Kat Bukit Beruntung

31 Ogos 2015 dahpun berlalu. Yang ni kalau aku tak ingat pasang pelamin kat mana memang elok sangat aku kena penampo dari mak aku sendiri. Haha. Okeh, 31 Ogos dah pun berlangsungnya majlis persandingan adik aku sendiri.

Aku sebenarnya agak serba salah nak Update entri ni memandangkan aku tak jemput ramai kawan-kawan aku. Bukan niat di hati nak pinggirkan kawan-kawan walaupun aku ni dah tahap retis (rasa nak tampo tak?), tapi sebenarnya kitorang buat majlis kecilan je. Jemputan 500 orang je.

Tapi itu pun yang datang lebih daripada yang dijangka. Aku anggarkan lebih kurang 800 orang yang datang memandangkan pinggan yang guna lebih dari 900 pinggan.

 Nasib baiklah mak aku jenis berfikiran matang dan jauh ke depan. Dia dah Standby dah lauk Extra masak sendiri. Itu lah penyelamat kitorang. Nak buat macam mana kan? Like Mother Like Son.

Ok, kali ni bukan aku nak cerita pasal perjalanan majlis. Yang tu nanti aku buat kat artikel yang lain. Yang ni aku nak cerita pasal pelamin adik aku yang dipasang oleh Team Issyaz Wedding. Dah kerja dengan Issyaz Wedding, takkanlah mak aku nak pergi amik pelamin dengan butik lain kan? Dah tentulah kalau ambik dengan Issyaz Wedding, aku sendiri akan pastikan hasil pelamin tu memang yang terbaik antara yang terbaik dengan bajet yang mak aku dah bentangkan.

Itupun sebenarnya dapat lebih daripada apa yang kitorang bajet. Kitorang ambik pakej pelamin termasuklah baju pengantin, khemah, dan jugak Catering.

gambar-gambar pakej pelamin terbaru terkini murah di rawang  2015, butik pelamin murah di sekitar rawang lembah klang kuala lumpur dan selangor 2015,

gambar-gambar pakej pelamin terbaru terkini murah di rawang  2015, butik pelamin murah di sekitar rawang lembah klang kuala lumpur dan selangor 2015,

Jangan ingat apabila gambar aku tak ada dalam ni bermakna aku tak buat kerja. Aku lah yang paling terel pasang pelamin ni tau. Dorang ni semua Side Dish je. Hahaha. Cari nahas betul Statement aku ni kan.

gambar-gambar pakej pelamin terbaru terkini murah di rawang  2015, butik pelamin murah di sekitar rawang lembah klang kuala lumpur dan selangor 2015,

gambar-gambar pakej pelamin terbaru terkini murah di rawang  2015, butik pelamin murah di sekitar rawang lembah klang kuala lumpur dan selangor 2015,

gambar-gambar pakej pelamin terbaru terkini murah di rawang  2015, butik pelamin murah di sekitar rawang lembah klang kuala lumpur dan selangor 2015,

gambar-gambar pakej pelamin terbaru terkini murah di rawang  2015, butik pelamin murah di sekitar rawang lembah klang kuala lumpur dan selangor 2015,

Apa yang korang nampak ni adalah jenis pelamin Simple tapi diberikan nafas dan jugak hiasan bunga yang sangat indah daripada Issyaz Wedding. Sekaligus menjadikan pelamin Simple ni nampak hidup dan mahal. Hasil olahan yang memang menarik daripada Issyaz Wedding.

gambar-gambar pakej pelamin terbaru terkini murah di rawang  2015, butik pelamin murah di sekitar rawang lembah klang kuala lumpur dan selangor 2015,

gambar-gambar pakej pelamin terbaru terkini murah di rawang  2015, butik pelamin murah di sekitar rawang lembah klang kuala lumpur dan selangor 2015,

gambar-gambar pakej pelamin terbaru terkini murah di rawang  2015, butik pelamin murah di sekitar rawang lembah klang kuala lumpur dan selangor 2015,

Siapa sangka pelamin yang memang cantik ni boleh terselit kat situ. Aku selama ni hanya jangkakan hanya kereta dengan motor je boleh terselit kat situ. Paling kuat pun terselit kucing-kucing liar yang berteduh dari hujan.

gambar-gambar pakej pelamin terbaru terkini murah di rawang  2015, butik pelamin murah di sekitar rawang lembah klang kuala lumpur dan selangor 2015,

gambar-gambar pakej pelamin terbaru terkini murah di rawang  2015, butik pelamin murah di sekitar rawang lembah klang kuala lumpur dan selangor 2015,

gambar-gambar pakej pelamin terbaru terkini murah di rawang  2015, butik pelamin murah di sekitar rawang lembah klang kuala lumpur dan selangor 2015,

gambar-gambar pakej pelamin terbaru terkini murah di rawang  2015, butik pelamin murah di sekitar rawang lembah klang kuala lumpur dan selangor 2015,

gambar-gambar pakej pelamin terbaru terkini murah di rawang  2015, butik pelamin murah di sekitar rawang lembah klang kuala lumpur dan selangor 2015,

Ni lah hasil tangan Issyaz Wedding memggembleng tenaga untuk menghasilkan pelamin yang amat-amat menarik dan menawan untuk majlis adik aku ni. Terima kasih Brother-Brother sekalian. Korang memang Maveles.

Review ikhlas dari aku sendiri walaupun aku kerja kat Issyaz Wedding ni, aku amat berpuas hati dengan hasil pelamin dari Issyaz Wedding. Walaupun pelamin itu Simple, tapi Issyaz Wedding mampu menjadikan pelamin Simple itu Wow!

Jadi, kepada korang bakal-bakal pengantin yang masih mencari-cari pelamin untuk majlis persandingan korang, bolehlah hubungi Issyaz Wedding di :-


gambar-gambar pakej pelamin terbaru terkini murah di rawang  2015, butik pelamin murah di sekitar rawang lembah klang kuala lumpur dan selangor 2015, Macam biasa nasihat aku, ikut pada kemampuan masing-masing. Jangan sampai berhabis bergolok bergadai semata-mata untuk bersanding sebab ikutkan orang lain. Perkahwinan ini mudah. Jangan jadikan ia susah. Jangan sampai berhutang sana sini semata-mata untuk berkahwin. Fikir kehidupan lepas kahwin tu. Lagi banyak nak pakai duit. Ikut pada kemampuan. Kalau bajet kecil, buat ke yang sederhana. Yang penting korang kahwin.

3 comments.. read them below or add one

yoorin melacolea yoorin melacolea 10 September, 2015
untuk adik boni..... kreatif betul abang dia