Gambar-Gambar Pelamin Issyaz Wedding Sepanjang September 2015

Assalamualaikum Neelofa dan semua. Dah lama dah aku tak cerita pasal pelamin-pelamin yang aku pasang kan. Baru ni aku rajin nak mengedit gambar dan menyusun balik gambar-gambar pelamin yang aku dan Team Issyaz Wedding pasang bulan lepas. Ngeh Ngeh.

Jadi, jom aku tunjuk gambar-gambar pelamin bulan September 2015, yakni bulan lepas lah. Tak mungkin tahun lepas. Haha. Jom layanzz

PELAMIN 1

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,


gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

Pelamin pertama ni kitorang pasang kat Selayang Capital. Ye! Sekarang Selayang Capital ada buat satu tapak untuk apa juga majlis. Tingkat bawah sekali. Jangan bawah sangat, bawah sangat tu rumah cacing. Dia atas sikit. 

Pelamin ni Simple, tapi nampak elegan. Wah! Elegan tang mana tu? Dah tentulah elegan tang hiasannya dan jugak susun aturnya. Memang menarik dan Bombastik. 

PELAMIN 2

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

Pelamin ke dua ni adalah antara teknologi terbaru daripada Issyaz Wedding. Ni baru kali ke dua kitorang memperagakan pelamin ni di khalayak ramai dengan rasa yang begitu angkuh sekali. 

Apa yang istimewanya pelamin ni? Dah tentunya susunan bunga merimbun yang sangat indah kat belakang pengantin. Itu yang menjadikan pelamin ni begitu istimewa di mata pengantin dan jugak para gadis-gadis pencinta keamanan.

PELAMIN 3

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang,

Pelamin ke tiga ni Special sikit. Design ni Special sebab memang antara yang aku suka ni. Nampak sempoi. Nampak seakan Garden. Bukan Gardenia ye.

Gabungan gerbang rumput dengan susunan bunga tu cukup membuatkan pelamin ni tampil seksi bak Jenniper Lopez yang hanya memakai tiub kaler hitam.

Yang nyatanya, Design pelamin ni sememangnya menarik dan disukai oleh sesiapa yang melihatnya terutama pasangan pengantin dan jugak tuan rumah.

butik pelamin murah di rawang

Jadi kepada bakal pengantin yang masih tercari-cari butik dan perkhidmatan pelamin untuk majlis korang, bolehlah terus hubungi Team Issyaz Wedding di :-

WEBSITE - Issyaz Wedding (Sila Klik)
FACEBOOK - Issyaz Wedding Enterprise (Sila Klik)


Perkhidmatan Videographer Terbaik

Jikalau korang juga mencari-cari seorang Videographer yang terbaik untuk sebarang majlis termasuklah majlis perkahwinan korang, aku boleh rekemenkan korang dengan sorang kawan aku yang merupakan seorang Videographer profesional yang mempunyai hasil tangan yang sangat-sangat memuaskan hati.

Jom kita tengok antara karya-karyanya.






Jikalau berminat, bolehlah hubungi aku untuk mendapatkan perkhidmatan beliau. Kenapa melalui aku? Kerana hanya melalui aku saja korang boleh menikmati harga diskaun yang menarik. Hubungi aku :-

WHATSAPP  +60182930680

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2015, butik pelamin murah di rawang, Seperti biasa. Aku tetap akan menasihati korang jugak. Sebab aku taknak korang tersilap langkah. Okay. Sentiasa ingat akan kemampuan. Jikalau berkemampuan lebih, bolehlah berbelanja semaunya. Jikalau tak berapa berkemampuan, buat ikut kemampuan. Jangan ikut orang. Orang lain mungkin berkemampuan daripada kita. Apa yang penting dalam perkahwinan adalah kebahagiaan. Kebahagiaan pulak bukan terletak pada betapa mewahnya sesuatu majlis perkahwinan itu. Islam pun hanya menggalakkan kesederhanaan je kan. Islam itu mudah. Jangan sesekali kita jadikan ia susah. Setiap apa yang Allah tetapkan tu sudah ada sebabnya. 

3 comments.. read them below or add one

DYatie ABakar DYatie ABakar 15 October, 2015
Cantik2 nya pelamin tu boni.. zaman hakak kawen dulu yang biasa2 aje.. hihihi...
Amanda Suria Amanda Suria 15 October, 2015
terus iolls rasa nak kawen ni...acaner ni....tunang iolls buat x tau je ni
boni kacak boni kacak 15 October, 2015
dyatie abakar : hehe. peredaran zaman. semuanya makin berubah. hehe

amanda suria : hahahaha.. kasi pujuk ler. hehehe