Pasang Pelamin Kat Selayang Capitol 18 Oktober 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016
Ok, kembali lagi kat kisah pelamin. Haha. Blog jejaka pemasang pelamin yang kacak lagi budiman, dah tentu-tentu akan banyak kisah pelamin kan. Tak mungkin pulak korang akan jumpa kisah orang Jepun penggal kepala pulak.

Ok, kali ni aku nak cerita pelamin yang aku dan Team Issyaz Wedding pasang kat Selayang Capitol di bawah kendalian Ibunda Catering. Pelamin ni antara yang bagi aku ada Style dan keunikan yang tersendiri.

Tak percaya?? Jom tengok.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

Amacam? Terel tak hasil tangan kitorang menyulam-nyulam dan menghasilkan pelamin seindah ni?? Ini baru pelamin, belum aku sulam cinta kepada Elizabeth Tan lagi.

Ok, kepada korang yang masih tercari-cari pelamin untuk majlis perkahwinan korang, bolehlah Contact Issyaz Wedding. Kitorang pasti akan memberikan persembahan yang terbaik untuk majlis perkahwinan korang tu nanti.


VIDEOGRAPHER TERBAIK UNTUK MAJLIS PERKAHWINAN
Buat korang yang jugak mencari-cari perkhidmatan seorang Videographer Profesional untuk majlis perkahwinan korang, boleh hubungi aku. Whatsapp 0182930680

Kenapa melalui aku? Kerana hanya melalui aku sahaja korang bakal mendapat harga diskaun yang menarik. 

Jom tengok hasil-hasil tangan Videographer ni. 









BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016, Seperti biasa, aku akan berpesan. Ikut kemampuan jangan ikut kemahuan. Yang wajib biar diutamakan bukan yang adat. 

2 comments.. read them below or add one

Etuza Etuza Etuza Etuza 25 October, 2015
wow!!! intersting sangat lawa tu Boni..pastinya jadi kacak pengantin lelaki hehehe..