Pasang Pelamin Kat Selayang Capitol Lagi 25 Oktober 2015

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016 - Minggu lepas ada lagi satu pelamin yang aku dan Team Issyaz Wedding pasang. Sekali lagi kat Selayang Capitol. Dah macam jadi tempat rasmi kitorang dah ni. Haha. Cuma yang aku terkilankan adalah kurangnya penampakan awek-awek dan gadis-gadis comel kat situ. Itu yang buat aku kurang berhati waja Time pasang tu. Rambut pun jadi leper je.

Ok, jom tengok pelamin jenis mana yang kitorang pasang minggu lepas. Heh!

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

Pelamin kali ni jugak antara pelamin yang Simple tapi mempunyai aura keserian sepertimana berserinya wajah aku. 

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

Lighting jugak ditacapkan mudah tanpa berlebihan. Less Is More, But It's Not Chipsmore. Disebabkan keadaan Stage dan dewan ni yang agak suram, jadi Lighting yang sikit pun dah mampu menaikkan keserian pelamin ni.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

Bunga orkid dalam pasu kat tengah-tengah tu ibarat rambut penanggal yang Curly dan beruban. Itulah yang membuatkan keterampilan pelamin ni tampak gah dan mantap. 

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

Nampak!

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

Penggunaan Sperma Cinta (rumput bulat) juga sangat membantu menjadikan pelamin ni nampak lebih Natural dan bersifat kesemulajadian. Ia sedikit sebanyak membantu pelamin ni untuk nampak lebih segar. 

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

Last But Not Least. Side gambar yang memang aku sangat-sangat suka. Selain dapat menampakkan betapa terelnya teknik Photography aku, ia juga merupakan gambar tradisi aku.

Jadi kepada korang yang masih lagi mencari-cari pelamin untuk majlis perkahwinan korang, samada pakej dewan mahupun pakej khemah, korang bolehlah hubungi Issyaz Wedding :-

FACEBOOK - Issyaz Wedding Enterprise (sila klik)
WEBSITE - www.issyazwedding.com (sila klik)


Pakej Videographer Terbaik
Jikalau korang juga tercari-cari perkhidmatan Videographer terbaik untuk majlis perkahwinan korang, korang boleh Contact aku :-

0182930680 - Boni Kacak

Kenapa melalui aku? Kerana hanya melalui aku korang bakal menikmati harga diskaun yang menarik. Jom kita tengok hasil-hasil Videographer ni jom.






BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016, Macam biasa aku akan berpesan. Jikalau nak kahwin ni. Bersederhanalah korang. Ikut pada kemampuan. Jikalau mampu, barulah fikir nak pakai pelamin. Utamakan yang wajib dan letak adat di tempat yang terbawah. Itu yang terbaik dalam perkahwinan. 

3 comments.. read them below or add one

QasehnyaRania QasehnyaRania 30 October, 2015
memang cntik lah pelamin tu.
bersilau mata ceq nengok..
✿ Ina Ainaa ✿ ✿ Ina Ainaa ✿ 30 October, 2015
Perghhhh cantiknyaa.. Smartttt pelaminnya
Dkna Abza Dkna Abza 30 October, 2015
bila lak dapat tengok pelamin boni kacak ni...