Pasang Pelamin Kat Gombak 14 November 2015

Hari Jumaat lepas aku dan Team Issyaz Wedding kembali beraksi untuk pasang pelamin kat Gombak. Pelamin dewan. Nak menjadikan cerita ni nampak gempak dan Thrill, masa kitorang pasang pelamin tu, hari hujan. Nampak mencabar kan dan begitu gempak kan pasang pelamin masa hujan?

Ok, jom kita tengok hasil pelamin yang aku dan Team Issyaz Wedding pasang Jumaat lepas.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

Pelamin kali ni pelamin jenis Simple tapi menayat hati. Walaupun ianya Simple, tapi tetap menggugat keimanan hati para-para gadis metropolitan mahupun gadis-gadis yang kerja Gomen. 

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

Nampak bersinar keemasan pelamin ni. Cukup menaikkan seri pelamin ni. Bahkan mampu membuatkan para penggali emas berasa geram dengan pelamin ni. 

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

Dengan susun atur pelamin ni yang tersusun membuatkan ia tampil bergaya dan membuatkan pasangan pengantin cukup berseri.

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

Dari segi Spotlight, memang sengaja aku tebalkan cahaya kuning kat bahagian tengah agar ia lebih menonjolkan pasangan pengantin yang bakal duduk kat kerusi empuk putih tu. 

Itu lah pentingnya teknik pencahayaan. Sebab tu lah ramai model-model nampak lawa berseri dalam iklan tv sebab dilimpahi dengan cahaya Spotlight yang membabi-buta. 

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

Saja aku nak menjadikan gambar ni ada bayang-bayang. Barulah kelihatan pelamin ni macam kat atas lopak air. Rasa macam nak terjun je kan kat bayang-bayang tu? 

BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,


BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016,

Okay, kali ni saja aku nak tampilkan wajah aku sendiri agar keluarga pengantin terutama awek-awek yang masih lagi Single terpesona dengan keunikan wajah aku ni. Ye.. Inilah aku. Tepat sekali. Begitu handal keegoaan yang aku pancarkan melalui gambar ni kan?

Jadi kepada pasangan-pasangan pengantin yang masih lagi mencari-cari butik dan juga Wedding Planner untuk majlis perkahwinan korang, bolehlah hubungi Issyaz Wedding kat :-




BUTIK PELAMIN MURAH DI RAWANG SELAYANG SELANGOR LEMBAH KLANG KUALA LUMPUR 2016, gambar-gambar pakej pelamin persandingan tunang nikah terbaru terkini 2016, Macam biasa, aku akan tetap memberi sedikit nasihat buat yang ingin berkahwin. Dahulukan yang wajib dan letaklah segala adat ni di tempat yang terbawah. Kerana kahwin itu mudah, jangan jadikan ia susah.  

2 comments.. read them below or add one