REVIEW PENUH LENGKAP FILEM MUNAFIK

Assalamualaikum semua. Heh heh. Baru ada masa nak Update blog ni. Haha. Ok, untuk pengetahuan korang, aku semalam dah tengok dah filem Munafik arahan Syamsul Yusoff. (Hnns Hnns Hnns.. sambil angkat-angkat kening)

review lengkap filem munafik arahan Syamsul Yusoff, betul ke filem munafik arahan syamsul yusoff betul-betul seram, filem melayu,

Jadi, aku nak lah review sikit tentang apa yang aku dah tengok tu. Ramai orang cakap filem Munafik ni terbaik, tapi sebenarnya masih ada beberapa Part yang masih lagi boleh diperbaiki sebenarny.

review lengkap filem munafik arahan Syamsul Yusoff, betul ke filem munafik arahan syamsul yusoff betul-betul seram, filem melayu,

Sebenarnya, untuk Review filem ni, aku dan geng Raksasa Manja dahpun buat Review lengkap kat Vlog kitorang. Jadi, aku rasa lebih elok korang tontonnya sendiri demi kepuasan yang lebih lagi. Mungkin dengan Review tu memungkinkan korang yang masih belum tengok, terasa beria-ria nak pergi tengok. Jom layanz Review penuh filem Munafik arahan Syamsul Yusoff ni.


Amacam? Ada teringin tak nak pergi tengok?? Tepuk dada tanya selera. Tapi jangan tepuk kuat sangat, sakit kang dada tuh. 

6 comments.. read them below or add one

♥ aiNa yaZiD ♥ ♥ aiNa yaZiD ♥ 03 March, 2016
belum tengokkkk.. xdop geng n busy! diorg ckp serammm.. huhu
Cik Itah Cik Itah 03 March, 2016
seram ke? x sabar nak tengok wayang hujung minggu ni
Dkna Abza Dkna Abza 03 March, 2016
ingat, boni yang jadi pelakon..
boni kacak boni kacak 04 March, 2016
aina : ngeh ngeh,, kena pi tengok tu kat pawagam tu.. hehehe

cik itah : kena tengok sendiri tu. Baru seronok rasa feel seram tu. tapi saya dapat rasakan ianya memang sangat menyeramkan...

dkna L: hahahaha, kena tunggu syamsul panggil berlakon. tapi.... hahaha.. rasanya memang takkan panggil ler, hahaha
jiha basit jiha basit 11 March, 2016
Korg..sy da tgok..mmg the best cter ni xleh ckp ape da..dulu slalu trkjut n bosan tgok cter2 seram ni..tp kali ni buat pertama kali popcorn sy terbang didepan blakang ats bawah..dri penuh trus jdi separuh beb..hahaha..tu penangannye..nk tau g la tgok..terbaik la syamsul yusof..n lgi stu utk geng raksasa manja..pendapat sy sebagai viewer kt sni ea..gehe..jgn kcik hati tau..vid jgn la pnjang sgt..hahaha..nnti boring..wt ringkas n padat..tq..geheheh...
jiha basit jiha basit 11 March, 2016
Korg..sy da tgok..mmg the best cter ni xleh ckp ape da..dulu slalu trkjut n bosan tgok cter2 seram ni..tp kali ni buat pertama kali popcorn sy terbang didepan blakang ats bawah..dri penuh trus jdi separuh beb..hahaha..tu penangannye..nk tau g la tgok..terbaik la syamsul yusof..n lgi stu utk geng raksasa manja..pendapat sy sebagai viewer kt sni ea..gehe..jgn kcik hati tau..vid jgn la pnjang sgt..hahaha..nnti boring..wt ringkas n padat..tq..geheheh...